Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Στεροειδής ποιοτική ανάλυση με τους διάφορους τρόπους

καλής ποιότητας hgh ανθρώπινη ορμόνη αύξησης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας hgh ανθρώπινη ορμόνη αύξησης για τις πωλήσεις
Ακριβώς έλαβε τη συσκευασία σας. Όλα φαίνονται τέλεια! ευχαριστώ πολύ για την επιχείρησή σας. θα υποβάλλω μερικές εβδομάδες!!!!!

—— Michael

Έχω λάβει τη συσκευασία μου σήμερα. Το Jintropin φαίνεται μεγάλο. Επίσης, ακριβώς 4 ημέρες έλαβα τα αγαθά. Με εμπιστευθείτε, θα διατάξω από σας σύντομα.

—— Jerry

Πραγματικά με εκπλήξτε, 3 ημέρες παίρνουν τη συσκευασία, η τρομερή ταχύτητα παράδοσης, ενημερώνει πάντα τις πιό πρόσφατες πληροφορίες μεταφορών. Τόσες πολλές καλές ανατροφοδοτήσεις από τους πελάτες μου.

—— Jimmy

Το προϊόν είναι πραγματικά καλό! Έχω κάνει μερικά μπουκάλια και το έδωσα σε μερικούς φίλους για να το εξετάσω. Αυτήν τη στιγμή, ο φίλος μου όπως το εργαλείο μου τόσο πολύ.

—— Aaron Gordan

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Στεροειδής ποιοτική ανάλυση με τους διάφορους τρόπους
Στεροειδής ποιοτική ανάλυση με τους διάφορους τρόπους

Λέξεις κλειδί: Tesotone, στεροειδές, στεροειδή, steroidraws, ποιοτικός έλεγχος, στεροειδής ανάλυση

 

1. HPLC

Υψηλής απόδοσης υγρή χρωματογραφία (HPLC στο παρελθόν αναφερόμενη ως υψηλή πίεση η υγρή χρωματογραφία), είναι μια τεχνική στην αναλυτική χημεία που χρησιμοποιείται για να χωρίσει, να προσδιορίσει, και να ποσολογήσει κάθε συστατικό σε ένα μίγμα. Το HPLC μπορεί να μετρήσει τη συγκέντρωση των αντικειμένων, αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τι το αντικείμενο είναι.

2.Mass φασματομετρία

Η μαζική φασματομετρία που χρησιμοποιεί ESI καλείται τη electrospray μαζική φασματομετρία ιονισμού (esi-κράτη μέλη) ή, λιγότερο συνήθως, electrospray μαζική φασματομετρία (ES-κράτη μέλη). ESI είναι μια αποκαλούμενη τεχνική “μαλακού ιονισμού”, δεδομένου ότι υπάρχει πολύ λίγο fragmentation.MS-ESI μπορεί να εξετάσει το μοριακό βάρος του αντικειμένου, από την άλλη πλευρά, κράτος-ESI μπορεί να εξηγήσει τι το αντικείμενο είναι.

3. Εξαρτήσεις δοκιμής Labmax

Οι εξαρτήσεις Labmax είναι φτηνή και πολύ αξιόπιστη εναλλακτική λύση στην ακριβή εργαστηριακή δοκιμή όπως το HPLC, esi-κράτη μέλη και NMR. Μπορεί μας λέει εάν το δείγμα δοκιμής περιέχει ή όχι σωστό το χημικό και δεν μπορεί να σας δώσει τη συγκέντρωση της ουσίας.

4. NMR φασματομετρία

Η πυρηνική μαγνητική αντήχηση το (NMR) είναι ένα φυσικό φαινόμενο στο οποίο οι πυρήνες σε ένα μαγνητικό πεδίο απορροφούν και επαν-εκπέμπουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. NMR θεωρείται ακριβέστερη δοκιμή που μπορεί επίσης να μετρήσει την αγνότητα και να εξηγήσει τη δομή των προϊόντων. Εντούτοις, η NMR φασματομετρία θεωρείται ευρέως ως ακριβότερη δοκιμή στη βιομηχανία φαρμακευτικών ειδών.

Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε (SR healthtech)
 
Ποιοτικές ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες & αντι κατασκευαστής στεροειδών οιστρογόνου
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το srhealthtech@outlook.com
 
Χρόνος μπαρ : 2017-03-29 14:38:43 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Steroidraws Health Tech Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Camille

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)