Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Steroidraws Health Tech Company Limited Ποιοτικός έλεγχος

Ακριβώς έλαβε τη συσκευασία σας. Όλα φαίνονται τέλεια! ευχαριστώ πολύ για την επιχείρησή σας. θα υποβάλλω μερικές εβδομάδες!!!!!

—— Michael

Έχω λάβει τη συσκευασία μου σήμερα. Το Jintropin φαίνεται μεγάλο. Επίσης, ακριβώς 4 ημέρες έλαβα τα αγαθά. Με εμπιστευθείτε, θα διατάξω από σας σύντομα.

—— Jerry

Πραγματικά με εκπλήξτε, 3 ημέρες παίρνουν τη συσκευασία, η τρομερή ταχύτητα παράδοσης, ενημερώνει πάντα τις πιό πρόσφατες πληροφορίες μεταφορών. Τόσες πολλές καλές ανατροφοδοτήσεις από τους πελάτες μου.

—— Jimmy

Το προϊόν είναι πραγματικά καλό! Έχω κάνει μερικά μπουκάλια και το έδωσα σε μερικούς φίλους για να το εξετάσω. Αυτήν τη στιγμή, ο φίλος μου όπως το εργαλείο μου τόσο πολύ.

—— Aaron Gordan

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

    Η επιχείρησή μας έχει ένα ακριβές σύστημα QA&QC και τα όλα προϊόντα συμφωνούν με τα πρότυπα USP32 καθώς επίσης και τα πρότυπα επιχειρηματικού εσωτερικού ελέγχου.  Το εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας μας είναι κύριο επίσης διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και το UV φασματόμετρο για να αναλύσει και να ελέγξει τα προϊόντα. 

 

 

HPLC-κράτη μέλη. Η υψηλή υγρή χρωματογραφία που συνδέεται με τη μαζική φασματομετρία είναι μια ισχυρή μέθοδος που επίσης συνήθως χρησιμοποιώ για τον έλεγχο ταυτότητας και αγνότητας. Δίνει το ποσοτικό μέτρο της σύνθετης αγνότητας μαζί με τη μέτρηση του μοριακού βάρους του.

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

 

 Κράτος-ESI. Η μαζική φασματομετρία ιονισμού Electrospray μπορεί να εξετάσει το μοριακό βάρος του αντικειμένου.

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

 

NMR. Η πυρηνική μαγνητική αντήχηση είναι η βασική μέθοδος για τον προσδιορισμό των οργανικών ενώσεων. Χρησιμοποιούμε συνήθως 1ΧNMRγια τονέλεγχοταυτότηταςκαιαγνότητας. Για ταphosphoramiditesκαι τατριφωσφορικά άλατα, 31ΠNMRχρησιμοποιούνται, επίσης. Καιμετράμεεπίσηςάλλουςπυρήνες(13Γ, 19Φ, κ.λπ.)γιαόλες τιςενώσειςπουπροετοιμάζουμεγια πρώτη φοράγιανα τους προσδιορίσουμεσαφώς. ΔισδιάστατοςNMR(όπωςHSQCκαιHMBC)χρησιμοποιείταιγια τιςπερίπλοκεςπεριπτώσεις. Παραδείγματος χάριν, αποδώσαμεrhodamine ταισομερήμε2$οςNMR-κάτιαδύνατονα κάνειμε ταμονοδιάσταταNMRφάσματα.

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

Πιστοποιήσεις
  • Steroidraws Health Tech Company Limited

    Πρότυπο:SGS Certificate of Quality

  • Steroidraws Health Tech Company Limited

    Πρότυπο:ISO 9001

Στοιχεία επικοινωνίας
Steroidraws Health Tech Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Camille

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)