Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταακατέργαστες στεροειδείς σκόνες

Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες εγχύσεων της BP εγκεκριμένες ISO9001 για τη δύναμη αύξησης, δοκιμή 98%

Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες εγχύσεων της BP εγκεκριμένες ISO9001 για τη δύναμη αύξησης, δοκιμή 98%

BP ISO9001 Approved Injection Raw Steroid Powders For Increase Strength , 98% Assay

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SR Health Tech Company
Πιστοποίηση: USP/BP/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: μικτή

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: έρευνα
Τιμή: Inquiry
Συσκευασία λεπτομέρειες: τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου
Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 300kg το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αποθήκευση:: Το κατάστημα σε 8℃-20℃, προστατεύει από την υγρασία και το φως. Δυνατότητα ανεφοδιασμού:: 200-300kg/month
Εμφάνιση:: Λευκό στη λευκοκιτρινωπή κρυστάλλινη σκόνη Ποιοτική στάση: USP/BP/ISO9001
Δοκιμή:: 98% min
Υψηλό φως:

raw test powder

,

raw prohormone powders

 
Τεστοστερόνη-Sustanon250
 
Η αρχική πρόθεση της παραγωγής μιας ένωσης τεστοστερόνης που αποτελείται από τους ποικίλους μεγέθους εστέρες πρόκειται να επιτρέψει των στιγμιαίων οφελών τεστοστερόνης που θα ήταν μακράς διαρκείας. Στην πραγματικότητα, ένας ασθενής TRT μπορεί πραγματικά να φτάσει το όφελος στο χαμηλό όρο τεστοστερόνης του με μόνο μια έγχυση Sustanon 250 κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Ακόμα κι έτσι, με τη μικτή ένωση των κοντών και μακριών εστέρων, το πρόβλημα ανακαλύπτεται αργότερα ενώ η χαμηλή τεστοστερόνη να θεραπευθεί, τα συνολικά επίπεδα τεστοστερόνης θα ήταν πάνω-κάτω πέρα από τα κατάλληλα μέσα. Λόγω αυτής της κατάστασης, εάν τα επίπεδα πρόκειται να διατηρηθούν σε σταθερότερο επίπεδο, μια έγχυση κάθε δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες ίσως αποδοτικότερες, και πολλών ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ παθολόγων επιλέγει συχνά τις μεγάλες ενιαίες ενώσεις τεστοστερόνης εστέρα όπως την τεστοστερόνη Cypionate.
Με το συνδυασμό τεσσάρων διαφορετικών εστέρων τεστοστερόνης στο μίγμα, οι ερευνητές Sustanon 250 προσπάθησαν να αφαιρέσουν την αιχμή και τη γούρνα στα επίπεδα ορών αίματος που χρησιμοποιώντας μόνο τον ενιαίο εστέρα θα δημιουργούσαν. Αυτό δημιούργησε ένα από τα καλύτερα στεροειδή TRT (θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης) στην αγορά.
 
Δόσεις και χρήσεις:
Τα περισσότερα bodybuilders εγχέουν οπουδήποτε από 250mg σε 1,500mg την εβδομάδα, με 500mg σε 750mg όντας η πιό κοινή δόση. Μερικοί χρήστες αισθάνονται ότι εκμεταλλεύονται το πλήρη ισχύ του propionate εστέρα όταν εγχέουν sustanon 250 κάθε τρίτη ημέρα. Αυτό δεν είναι απαραίτητο, δεδομένου ότι οι εβδομαδιαίες εγχύσεις λειτουργούν το πρόστιμο.
 
 
Οφέλη απόδοσης Sustanon:
Προκειμένου να σιγουρευτεί η συνέπεια στην απελευθέρωση της τεστοστερόνης από κάθε έγχυση, οι σχεδιαστές Sustanon 250 χρησιμοποίησαν τέσσερις εστέρες στον ίδιο μεταφορέα πετρελαίου. Ο σκοπός τέσσερις εστέρες είναι να αποκτηθεί μια επίδραση απότομου πεσίματος, που χρησιμοποιεί τις διαφορετικές αιχμές και τις γούρνες του διαφορετικού εστέρα για να κρατήσει τα επίπεδα αρκετά σταθερά. Δημιούργησαν ένα κάπως τέλειο στεροειδές TRT. Ο κοντύτερος propionate εστέρας θα οξύνει σύντομα με το συνδυασμό των διαφορετικών εστέρων μηκών, ενώ οι εστέρες μέσος-μήκους όπως το phenylpropionate ενισχύουν, και η πτώση εστέρων κοντός--μέσος-μήκους αισθητά συγχρόνως, ο μακρύτερος εστέρας όπως το decanoate φθάνει στη μέγιστη απελευθέρωσή του.
 
Συσσώρευση: Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερη αδύνατη μάζα καθώς επίσης και να δείτε τη δύναμη αύξησής σας με τη συμπλήρωση. Περαιτέρω, θα κάνετε έτσι με τη λιγότερη σώμα-παχιά συσσώρευση που συνοδεύει κανονικά τη μάζα κερδίζοντας τις φάσεις λόγω των μεταβολικών ενισχύοντας ιδιοτήτων της τεστοστερόνης.
Κοπή: όταν μιλάμε για τον τέμνοντα κύκλο, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται συχνά άλλα στεροειδή ενώ όχι Sustanon και μια άλλη ένωση τεστοστερόνης, αλλά η εξωγενής τεστοστερόνη μπορούν να είναι σημαντικά σε ένα επιτυχές σχέδιο. Μέσω της χρήσης, θα σιγουρευτείτε ότι συντηρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο αδύνατο ιστό ενώ οι θερμίδες περιορίζονται, και αυτό είναι ανεκτίμητο. Όταν κάνουμε δίαιτα, προκειμένου να χάσει το σώμα-λίπος η θερμιδική εισαγωγή μας πρέπει να είναι σε επίπεδο ελλείμματος πρέπει να καψουμε περισσότερες θερμίδες από καταναλώνουμε προκειμένου να καεί το σώμα-λίπος. Κατά συνέπεια, ο αδύνατος ιστός χάνεται συχνά, αλλά Sust θα προστατεύσει τον, και τον περισσότερο αδύνατο ιστό κρατάτε επάνω στο περισσότερο λίπος που θα καψετε. Συνδέστε αυτό με τις μεταβολικές ενισχύοντας ιδιότητες τεστοστερονών και είστε μια παχιά καίγοντας μηχανή.
Γενική αύξηση: ανεξάρτητα από το σκοπό χρήσης σας, συσσωρεύοντας, κόβοντας ή για να ενισχύσετε απλά την αθλητική απόδοση, θα βρείτε ότι Sustanon είναι μια από τις πιό ευπροσάρμοστες steroidal ενώσεις στη γη. Ανεξάρτητα από το σκοπό χρήσης σας, η μυϊκή αντοχή σας θα ενισχυθεί όπως το γενικό ποσοστό αποκατάστασής σας, και εκείνα τα δύο γνωρίσματα κάνουν μόνο αυτό ένα στεροειδές αντάξιο της εκτίμησης. Όταν εξετάζουμε όλα αυτά τα οφέλη και πώς η τεστοστερόνη έχει επιπτώσεις στο σώμα υπό τη κάθε μέρα λειτουργική έννοιά της, τα οφέλη Sustanon 250 όπως μπορείτε να δείτε είναι αληθινά απέραντα.
 
Σωρός: 
με Dianabol
1. Το Dianabol είναι ένα παραγόμενο από την τεστοστερόνη αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές.
2. Το Dianabol είναι η ορμόνη τεστοστερόνης με έναν προστιθέμενο διπλό δεσμό στη θέση ένα και δύο άνθρακα.
3. Είναι προστιθέμενη μεθυλική ομάδα στη 17η θέση άνθρακα που επιτρέπει στην ορμόνη για να επιζήσει της προφορικής κατάποσης, που καλείται Dianabol ως c17-άλφα αλκυλοποιημένο στεροειδές.
4. Το Dianabol είναι ένα από τα ευκολότερα αναβολικά στεροειδή για να καταλάβει. Αυτό το στεροειδές θα παράσχει κατά ένα μεγάλο μέρος τα αναβολικά οφέλη του με την ενίσχυση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, της διατήρησης αζώτου και του glycogenolysis.
5. Η διατήρηση αζώτου, αυτό είναι σημαντική όπως όλος ο ιστός μυών αποτελείται από το άζωτο περίπου 16%.
6. Ενισχυμένο glycogenolysis, είμαστε σε θέση να κάνουμε την καλύτερη χρήση της συνολικής κατανάλωσης υδατανθράκων μας.
 
Είναι κοινό να συσσωρευθεί το SU με Dbol και καθώς ο περισσότερος χρήστης ανατροφοδοτεί, παίρνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.
 
 
Κύκλοι:
Οι κύκλοι Sustanon είναι σχεδόν πάντα υγροί κύκλοι συσσώρευσης, λίγοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να πάρουν αδύνατοι με το sustanon ως τεστοστερόνη βάσεων.
Sustanon 250 αρχάριος/ενδιάμεσος κύκλος συσσώρευσης

ΕβδομάδαSustanon

Deca
Durabolin

Dianabol

Ostarine
MK-2866

AromasinN2Guard
1500mgs/ew600mgs/ew40mgs/ed25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
2500mgs/ew600mgs/ew40mgs/ed25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
3500mgs/ew600mgs/ew40mgs/ed25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
4500mgs/ew600mgs/ew40mgs/ed25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
5500mgs/ew600mgs/ew40mgs/ed25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
6500mgs/ew600mgs/ew40mgs/ed25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
7500mgs/ew600mgs/ew--ΑΠΟ--25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
8500mgs/ew600mgs/ew--ΑΠΟ--25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
9500mgs/ew600mgs/ew--ΑΠΟ--25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
10500mgs/ew600mgs/ew--ΑΠΟ--25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
11500mgs/ew600mgs/ew--ΑΠΟ--25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed
12500mgs/ew600mgs/ew--ΑΠΟ--25mgs/ed25mgs/ed7caps/ed

 
*ew = κάθε εβδομάδα (την εβδομάδα)
*ed = κάθε μέρα (ανά ημέρα)
 
 
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Steroidraws Health Tech Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Angelina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)