Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταακατέργαστες στεροειδείς σκόνες

Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες Enanthate τεστοστερόνης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding

Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες Enanthate τεστοστερόνης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding

High Purity Testosterone Enanthate Raw Steroid Powders For Bodybuilding

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SteroidRaws
Πιστοποίηση: HPLC
Αριθμό μοντέλου: N0034

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: USD1.0
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία φύλλων αλουμινίου
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200 kg
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Καθαρότητας: 99.9%purity ποιότητα: καλύτερη ποιότητα
Ακατέργαστο: χημική ακατέργαστη σκόνη
Υψηλό φως:

raw hormone powders

,

raw test powder

Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες Enanthate τεστοστερόνης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding

 

Όνομα: Τεστοστερόνη enanthate

 

Σχεδιάγραμμα:

 

Η τεστοστερόνη enanthate είναι βασισμένη στο πετρέλαιο μια στεροειδής, κυρίως αρμόδιος για την απελευθέρωση της τεστοστερόνης εγχθεί αργά μόλις. Για τον ιατρικό σκοπό χρησιμοποιείται ευρέως για την απόλαυση των αρσενικών οργάνων φύλων και για τη συντήρηση των δευτεροβάθμιων χαρακτηριστικών φύλων. Για τα bodybuilders η τεστοστερόνη enanthate χρησιμοποιείται για το κέρδος δύναμης και την προσθήκη μυών.

 

Χαρακτήρας:

 

Το Bodybuilders χρησιμοποιεί συνήθως την τεστοστερόνη enanthate στη σειρά 250mg-750mg εβδομαδιαίως. Αυτό το επίπεδο είναι αρκετά ικανοποιητικό που θα παρείχε τους χρήστες ένα γρήγορο κέρδος της δύναμης και του βάρους σωμάτων. Περισσότερο από 750mg εβδομαδιαίως οι παρενέργειες θα είναι προφανέστερα όπως το gynecomasti, ελαιούχο δέρμα, ακμή, επιθετικότητα, του προσώπου/αύξηση τρίχας σωμάτων και ούτω καθεξής.

 

Λειτουργία:

 

Η τεστοστερόνη enanthate χρησιμοποιείται συνήθως για την προσθήκη και συνήθως το σωρό μυών με το anadrol, Deca ή το dianabol, επειδή οι συνδυασμοί κύκλων λειτουργούν πάντα καλύτερα.

 

Έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στη Νέα Υόρκη και τη Γαλλία. Η συσκευασία θα σταλεί στην αποθήκη εμπορευμάτων μας στη Νέα Υόρκη μέσω HKEMS, και έπειτα θα σταλεί στον προορισμό σας από την εσωτερική παράδοση, η στέλνοντας διεύθυνση δεν θα απαιτηθεί έως ότου υπογράφεται η συσκευασία στη Νέα Υόρκη ή τη Γαλλία, έτσι η διεύθυνσή σας δεν θα παρουσιαστεί στη συνήθεια. Και δεν υπάρχει κανένα οποιοδήποτε αρχείο εισαγωγών από την Κίνα για τη στέλνοντας διεύθυνσή σας.

Σε περίπτωση που η συσκευασία καταλαμβάνεται, και μπορούμε να παρέχουμε σε σας την πλήρη reshipping πολιτική. Δεν θα ανησυχήσετε για την απώλεια και χρημάτων και διεύθυνσης.

 

Επίδραση:

Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια αργή να ενεργήσει μορφή απελευθέρωσης της ορμόνης τεστοστερόνης και θα ήταν η μορφή τεστοστερόνης πρώτων μεγάλη/πολύ εστέρα χρησιμοποιούμενη. Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια ενιαία μεγάλη ένωση τεστοστερόνης βάσεων εστέρα. Αυτό είναι μια καθαρή συνθετική ορμόνη τεστοστερόνης που συνδέει έναν καρβοξυλικό όξινο εστέρα σε Enanthate (enanthoic οξύ). Ο ίδιος ο εστέρας είναι συνδεμένος με την ορμόνη στη βήτα ομάδα υδροξυλίου 17. Με την ένωση του εστέρα Enanthate, αυτό επιτρέπει έναν έλεγχο της ενεργού διάρκειας ορμονών και του συνολικού χρόνου απελευθέρωσης. Μόλις εγχθεί, η τεστοστερόνη δεν γίνεται ενεργός έως ότου αρχίζει ο εστέρας να αποσυνδέει από την ορμόνη. Η συνολική αποσύνδεση δεν συμβαίνει μονομιάς αλλά επιτρέπει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της ενεργού ορμόνης στο σώμα. Μόλις εγχθεί, θα υπάρξει μια αιχμηρή ακίδα στην τεστοστερόνη μέσα στην πρώτη μετα έγχυση ωρών 24-48. Από εδώ η ορμόνη θα χωρίσει συνεχώς και θα διαλύσει μέσω του σώματος. Από το χρονικό πλαίσιο της, η τεστοστερόνη Enanthate φέρνει μια ημιζωή περίπου 8 ημερών, οι οποίες θα επιτρέψουν τόσο λίγα όπως μια έγχυση κάθε 2 εβδομάδες σε μια θεραπευτική ρύθμιση. Εντούτοις, κάθε 7-10 ημέρες θα αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικότερες στη διατήρηση της σταθερότητας.

 

παρενέργεια:

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες της χρήσης Enanthate τεστοστερόνης, αλλά θα βρούμε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να για το υγιές ενήλικο αρσενικό. Όταν αναφερόμαστε στο υγιές ενήλικο αρσενικό αποκλείουμε το ζήτημα της χαμηλής τεστοστερόνης. Για το χαμηλού επιπέδου ασθενή, η πιθανότητα των παρενεργειών θα είναι εξαιρετικά - χαμηλός. Σε αυτή την περίπτωση, το άτομο αντικαθιστά μόνο τι στερείται και τίποτα περισσότερο. Για τον αθλητή απόδοσης, οι παρενέργειες της τεστοστερόνης Enanthate θα φέρουν μια μεγαλύτερη πιθανότητα, αλλά πρέπει ακόμα να είναι πολύ ελέγξιμες. Τα περισσότερα άτομα μπορούν να ανεχτούν τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης πολύ καλά. Εντούτοις, δεδομένου ότι με πολλά πράγματα τα επιμέρους ζητήματα απάντησης στη ζωή και ευαισθησίας θα διαδραματίσουν έναν ρόλο. Αυτό δεν είναι μοναδικό στην τεστοστερόνη Enanthate αλλά ισχύει με όλα τα πράγματα που υποβάλλουμε το σώμα μας. Προκειμένου να γίνουν κατανοητές οι πιθανών παρενέργειες της τεστοστερόνης Enanthate, τους έχουμε σπάσει κάτω στις χωριστές κατηγορίες τους μαζί με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε.

 

Κύκλος:

 

Εβδομάδα Τεστοστερόνη-Enanthate Deca-Durabolin Arimidex
1 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
2 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
3 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
4 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
5 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
6 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
7 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
8 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
9 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
10 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
11 500mg/wk   0.5mg/eod
12 500mg/wk  

0.5mg/eod

 

 

1. Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή;
Ελάτε σε επαφή με τους αντιπροσώπους πωλήσεών μας με τον κρότο «μας έρχεται σε επαφή με», «διατάζοντας» ή Skype στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου, όλες τους θα είναι ευχαρίστηση και ασθενής να αναφερθούν μια τιμή και να σας ειπωθούν οι λεπτομέρειες αυτού που θέλετε.
2.How πολύ μπορώ να πάρω τη συσκευασία μου;
Όλες οι λεπτομέρειες της ναυτιλίας μας εξαρτώνται από τη στέλνοντας χώρα, παρακαλώ μας πέστε τη στέλνοντας διεύθυνσή σας εάν αναρωτιέστε το συγκεκριμένο χρόνο ναυτιλίας. Πάρτε τις ΗΠΑ παραδείγματος χάριν, η συσκευασία θα φθάσει στη ανατολικά Αμερική στις επόμενες 3-5 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή, ενώ αυτή της κεντρικής και δυτικής περιοχής μπορεί να χρειαστεί έναν πιό μακροχρόνιο χρόνο, περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.
3. Μπορώ να το πάρω με μια χαμηλότερη τιμή;
Η τιμή έγινε από την επιχείρησή μας. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε ιδιαιτέρως. Αλλά θα υπάρξει προώθηση πωλήσεων στη διαφορετική περίοδο. Για τις λεπτομέρειες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το ύφασμα πωλήσεών σας.
4. Παρέχετε την εκ νέου αποστολή της πολιτικής;
Γενικά η συσκευασία μας δεν θα μπορούσε να τεθεί υπό κράτηση δεδομένου ότι είμαστε καλά εξοπλισμένοι με μια πεπειραμένη στέλνοντας ομάδα με το αρκετά υψηλό επιτυχές ποσοστό. Παρέχουμε την εκ νέου αποστολή της πολιτικής σε περίπτωση που τέθηκε υπό κράτηση. Υπάρχουν 2 λύσεις για την αναφορά σας: Σας στέλνουμε τα προϊόντα δωρεάν αλλά πρέπει να καταβάλετε τη στέλνοντας αμοιβή, ή θα την στείλουμε με την επόμενη διαταγή σας αντίστοιχα.
5. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ την ποιότητά σας;
Στα όλα προϊόντα μας έχουν περάσει το HPLC καθώς επίσης και την πιό προηγμένη NMR δοκιμή και μπορούν να παρασχεθούν σχετικό COA για τον έλεγχό σας για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και τη σταθερότητά μας. Μπορείτε να μεταφορτώσετε την ανάλυση δοκιμής από τον ιστοχώρο μας σύμφωνα με τη batch αριθ. στη συσκευασία.

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τι λάβατε είναι υψηλής ποιότητας προϊόν 100%.

 

Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες Enanthate τεστοστερόνης υψηλής αγνότητας για BodybuildingΑκατέργαστες στεροειδείς σκόνες Enanthate τεστοστερόνης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding

Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες Enanthate τεστοστερόνης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Steroidraws Health Tech Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rachel

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)