Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι τεστοστερόνη;

καλής ποιότητας hgh ανθρώπινη ορμόνη αύξησης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας hgh ανθρώπινη ορμόνη αύξησης για τις πωλήσεις
Ακριβώς έλαβε τη συσκευασία σας. Όλα φαίνονται τέλεια! ευχαριστώ πολύ για την επιχείρησή σας. θα υποβάλλω μερικές εβδομάδες!!!!!

—— Michael

Έχω λάβει τη συσκευασία μου σήμερα. Το Jintropin φαίνεται μεγάλο. Επίσης, ακριβώς 4 ημέρες έλαβα τα αγαθά. Με εμπιστευθείτε, θα διατάξω από σας σύντομα.

—— Jerry

Πραγματικά με εκπλήξτε, 3 ημέρες παίρνουν τη συσκευασία, η τρομερή ταχύτητα παράδοσης, ενημερώνει πάντα τις πιό πρόσφατες πληροφορίες μεταφορών. Τόσες πολλές καλές ανατροφοδοτήσεις από τους πελάτες μου.

—— Jimmy

Το προϊόν είναι πραγματικά καλό! Έχω κάνει μερικά μπουκάλια και το έδωσα σε μερικούς φίλους για να το εξετάσω. Αυτήν τη στιγμή, ο φίλος μου όπως το εργαλείο μου τόσο πολύ.

—— Aaron Gordan

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι τεστοστερόνη;
Τι είναι τεστοστερόνη;

Η τεστοστερόνη είναι η κύρια ορμόνη φύλων που τα άτομα έχουν. Ελέγχει τα αρσενικά φυσικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Οι όρχεις κάνουν την τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη φύλων αρχής αρμόδια για την ανάπτυξη της αναπαραγωγικής λειτουργίας στα αρσενικά σπονδυλωτά. Η τεστοστερόνη είναι μια από τις ορμόνες καλούμενες τα ανδρόγυνα, τα οποία είναι επίσης γνωστά για ως αναβολικά στεροειδή. Στα αρσενικά, η τεστοστερόνη απαιτείται για την ανάπτυξη των αρσενικών οργάνων φύλων όπως το αυξανόμενο πέος και testes το μέγεθος. Η ορμόνη προωθεί επίσης την ανάπτυξη των σεξουαλικών αρσενικών χαρακτηριστικών κατά τη διάρκεια της εφηβείας όπως η εμβάθυνση φωνής και η αύξηση της μασχάλης, του στήθους και της ηβικής τρίχας. Η τεστοστερόνη διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της κίνησης φύλων, της παραγωγής σπέρματος, της δύναμης μυών και της Μασαχουσέτης κόκκαλων. Ένα υγιές επίπεδο τεστοστερόνης είναι επίσης προστατευτικό ενάντια στις αναταραχές κόκκαλων όπως η οστεοπόρωση. Όπως η τεστοστερόνη απαιτείται για τόσες πολλές σωματικές λειτουργίες, θεωρείται γενικός υποστηρικτής της γενικής υγείας και καλά - όντας και έχει περιγραφεί από τα εθνικά ιδρύματα υγείας ως σημαντικότερη ορμόνη στα άτομα. Η τεστοστερόνη είναι επίσης σημαντική για τη διατήρηση της δύναμης κόκκαλων και της αδύνατης μάζας μυών στις γυναίκες, καθώς επίσης και τη συμβολή στα γενικά επίπεδα ευημερίας και ενέργειας. Οι γυναίκες έχουν την τεστοστερόνη επίσης, αλλά στο πολύ μικρότερο ποσό απ'ό, τι στους άνδρες.

 

Ομάδες Steroidraws healthtech

Χρόνος μπαρ : 2017-04-14 14:44:15 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Steroidraws Health Tech Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Camille

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)