Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτεροειδές τεστοστερόνης

Propionate CAS no.57-85-2 USP τεστοστερόνης/τυποποιημένη δοκιμή 98%min σημείου βρασμού ISO9001

Propionate CAS no.57-85-2 USP τεστοστερόνης/τυποποιημένη δοκιμή 98%min σημείου βρασμού ISO9001

Testosterone propionate CAS No.57-85-2 USP / BP/ ISO9001 Standard Assay 98%min

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SR Health Tech
Πιστοποίηση: USP/BP/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 57-85-2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 50g
Τιμή: Inquiry
Συσκευασία λεπτομέρειες: 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Bitcoin, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200kg το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μοριακός τύπος:: C22H32O3 Μοριακό βάρος:: 344.49
Δοκιμή:: 98% min Ποιοτικά πρότυπα:: USP/BP/ISO9001
Εμφάνιση:: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Δυνατότητα ανεφοδιασμού:: 200-300kg/month
Αποθήκευση:: Το κατάστημα σε 8℃-20℃, προστατεύει από την υγρασία και το φως.

Χαρακτήρας:

Όνομα προϊόντων: Propionate τεστοστερόνης
CAS αριθ.:

57-85-2

 

Μοριακός τύπος: C22H32O3
Μοριακό βάρος: 344.49
Δοκιμή: 98% λ.
Ποιοτικά πρότυπα: USP/BP/ISO9001
Εμφάνιση: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Αποθήκευση: Το κατάστημα σε 8℃-20℃, προστατεύει από την υγρασία και το φως.

 

Στεροειδής τεστοστερόνη τεστοστερόνης propionateCAS no.57-85-2 τυποποιημένη δοκιμή 98%min USP/σημείου βρασμού ISO9001

 

Όνομα: Propionate τεστοστερόνης

Σχεδιάγραμμα:

Χρησιμοποιείται ακόμα medicinally σήμερα καθώς επίσης και από πολλούς αθλητές απόδοσης. Πολλή απόδοση που ενισχύει τους αθλητές θεωρεί πραγματικά ότι η Propionate μορφή θα οδηγήσει στη λιγότερη διατήρηση νερού από τις εξουσιάζοντας μεγάλες μορφές εστέρα τεστοστερόνης. Για το λόγο αυτό, είναι συχνά η προτιμημένη μορφή τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια των τεμνόντων κύκλων. Ενώ αυτό είναι η κοινή πεποίθηση είναι επίσης μια παρερμηνεία.

 

Ανεξάρτητα από τη μορφή τεστοστερόνης η ορμόνη δεν γίνεται ενεργός στο σώμα έως ότου αποσυνδέει ο εστέρας και έπειτα η ορμόνη απελευθερώνεται. Ανεξάρτητα από τον εστέρα που συνδέεται αρχικά με την ορμόνη έχετε ακόμα την ίδια ορμόνη τεστοστερόνης στο σώμα μόλις αφαιρεθεί ο εστέρας.

 

Η κοινή λογική μας λέει ότι κατά τρέξιμο ενός τέμνοντος κύκλου την άτομο θα καταναλώσει μια περιορισμένη θερμίδα διατροφή, μια που είναι συχνά υγιέστερη και με λιγότερους μιας αφθονίας στους υδατάνθρακες. Κατά συνέπεια το άτομο θα κρατήσει το λιγότερο νερό. Κατόπιν έχουμε το γεγονός ότι πολλοί χρησιμοποιούν συχνά τη λιγότερη τεστοστερόνη όταν κάνοντας δίαιτα και εάν είναι η συνολική δόση σας λιγότερο από μια εκτός εποχής δόση υπάρχει λιγότερο ενεργός ορμόνη διαθέσιμη για να προωθήσει τη διατήρηση νερού. Εν γένει, μπορείτε να λάβετε τα ίδια οφέλη με Propionate τεστοστερόνης με όλες τις μορφές τεστοστερόνης. Εντούτοις, ένα πλεονέκτημα Propionate τεστοστερόνης είναι ότι μπορεί να είναι ευκολότερο να διατηρηθεί το σταθερό και οξυνμένο επίπεδο αίματος της ορμόνης λόγω του πολύ συχνού πρωτοκόλλου εγχύσεων έναντι των μεγάλων βάσεων εστέρα.

 

Propionate τεστοστερόνης έχει βρεί άλλα σημεία της ενδιαφέρουσας χρήσης κατά τη διάρκεια των ετών στη μεταχείρηση των menopausal ζητημάτων, της χρόνιας κυστικής μαστίτιδας, της υπερβολικών γαλακτοπαραγωγής και της ενδομητρίωσης. Αυτό ήταν για ένα κόσμιο χρονικό διάστημα η ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη τεστοστερόνη για τη θηλυκή ιατρική περίθαλψη, αλλά έχει αφαιρεθεί κατά ένα μεγάλο μέρος από την έγκριση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FDA στους θηλυκούς ασθενείς. Εγκρίνεται ακόμα για την αρσενική χρήση στις ΗΠΑ αλλά θα βρεθεί στους ιατρικούς κύκλους συχνότερα σε άλλα μέρη του κόσμου.

 

 

Λειτουργία:

Propionate τεστοστερόνης είναι μια αποδοτική ορμόνη για την επεξεργασία της χαμηλής τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη είναι μια ουσιαστική ορμόνη που παράγεται από τους άνδρες και τις γυναίκες που έχει επιπτώσεις στη φυσική, διανοητική και σεξουαλική υγεία μας. Ενώ παραχθείς και ουσιαστικός και για τα δύο φύλα, άνδρες απαιτήστε περίπου δέκα φορές αυτή των γυναικών. Εντούτοις, εάν υποφέρετε και Propionate τεστοστερόνης είναι τι είναι διαθέσιμος είναι μια κατάλληλη επιλογή.

 

Η κανονική χορήγηση Propionate τεστοστερόνης θα θεραπεύσει κάθε τελευταίο σύμπτωμα σε αυτόν τον κατάλογο εάν οφείλεται στη χαμηλή τεστοστερόνη. Στα πρώτα στάδια της χαμηλής τεστοστερόνης δεν μπορείτε να επιδείξετε πάρα πολλά συμπτώματα. Πολλά άτομα επιδεικνύουν αρχικά ένα από σεξουαλικά σχετικό ο συνηθέστερα και ίσως ένα περισσότερο από τον κατάλογο. Εντούτοις, ενώ τα σεξουαλικά σχετικά συμπτώματα είναι τα πιό κοινά είναι δυνατό να πάσχει από τη χαμηλή τεστοστερόνη χωρίς τέτοια συμπτώματα αρχικά. Με το πέρασμα του χρόνου, εάν αγνοούνται τα συμπτώματα θα αρχίσουν να τοποθετούν.

 

Όταν οι ενώσεις όπως Propionate τεστοστερόνης μπορούν τόσο εύκολα να θεραπεύσουν έναν χαμηλό όρο τεστοστερόνης, πραγματικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη διαβίωση με το πρόβλημα. Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες που χρησιμοποιούν, αλλά λαμβάνουν υπόψη αυτό είναι μόνο τεστοστερόνη μια ορμόνη το σώμα που σας είναι καλά εξοικειωμένο με. Για το χαμηλού επιπέδου ασθενή, ενώ υπάρχουν πιθανές παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης πολύ λίγα άτομα θα έχουν ένα πρόβλημα.

 

Με την ενίσχυση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, αυτό σημαίνει απλά ότι ενισχύουμε το ποσοστό από το οποίο τα κύτταρα χτίζουν τις πρωτεΐνες. Πρωτεΐνη που αντιπροσωπεύει την αρχική δομική μονάδα του ιστού μυών αυτό είναι ουσιαστικό να επισκευάσει και αποκατάσταση, η οποία είναι όπου η αναβολική αύξηση προωθείται. Η προώθηση του αζώτου θα ενισχύσει επίσης την αναβολική ατμόσφαιρα όπως όλος ο αδύνατος ιστός αποτελείται από το άζωτο περίπου 16%. Όταν τα επίπεδα αζώτου πέφτουν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα καταβολικό (μυς που σπαταλά) κράτος. Αντιθέτως, το περισσότερο άζωτο διατηρούμε τον πιό αναβολικό εμείς παραμένουμε.

 

Επίδραση:

Για τον εκτός εποχής αθλητή δεν υπάρχει κανένα αναβολικό στεροειδές σημαντικότερο ή ευεργετικό από την τεστοστερόνη. Τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης θα προωθήσουν τις σημαντικές αυξήσεις στην αδύνατη μάζα και τη δύναμη μυών. Αυτό υποθέτει ότι το άτομο καταναλώνει τις επαρκείς θερμίδες. Οι ενώσεις όπως Propionate τεστοστερόνης δεν είναι μαγικές, θα πρέπει ακόμα να ταΐσετε στο σώμα σας αρκετές θερμίδες. Κατά τη διάρκεια μιας εκτός εποχής περιόδου αύξησης, αυτό σημαίνει ότι η συνολική θερμιδική εισαγωγή θα πρέπει να είναι ελαφρώς επάνω από τη συντήρηση. Αυτό, δυστυχώς, θα προωθήσει το κέρδος λίπους σωμάτων. Εντούτοις, το κλειδί για επιτυχή έναν εκτός εποχής κερδίζει τον αδύνατο ιστό ελαχιστοποιώντας το κέρδος λίπους σωμάτων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση. Με τη συμπλήρωση με Propionate τεστοστερόνης θα είστε σε θέση να επιτύχετε αυτό αποτελεσματικότερα. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα προωθήσουν ένα ισχυρότερο μεταβολικό ποσοστό. Αυτό δεν είναι μια άδεια που τρώει όπως είναι εκεί κανένα τέλος στη θέα, αλλά πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε την καλύτερη χρήση των θερμίδων σας.

 

όλοι που συμπληρώνουν με Propionate τεστοστερόνης θα βρούν η μυϊκή αντοχή ότι τους ενισχύεται πολύ. Δεν θα κουράσετε έξω όπως γρήγορα. Θα βρείτε επίσης το γενικό ποσοστό αποκατάστασής ότι σας βελτιώνεται πολύ, και είναι μέσω της αποκατάστασης ότι πρόοδος σημειώνεται. Αυτό κάνει Propionate τεστοστερόνης ένα άριστο στεροειδές για τους αθλητές που δεν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε συσσώρευση ή την κοπή στο μυαλό. Οι αυξήσεις στην αντοχή και την αποκατάσταση μαζί με τη βελτιωμένη δύναμη θα οδηγήσουν απλά στην αποτελεσματικότερη αθλητική απόδοση.

 

Παρενέργειες:

Οι παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης θα περιβάλουν κυρίως τη estrogenic φύση της. Η ορμόνη τεστοστερόνης έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει στο οιστρογόνο μέσω της αλληλεπίδρασής της με το ένζυμο aromatase. Δεδομένου ότι aromatization εμφανίζεται, εάν τα επίπεδα οιστρογόνου γίνονται υψηλά αυτό μπορεί να οδηγήσει στο gynecomastia και την υπερβολική διατήρηση νερού. Η αυστηρή υπερβολική διατήρηση νερού μπορεί επίσης να οδηγήσει στη υψηλή πίεση αίματος. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να ελεγχθούν και να αποφευχθούν οι estrogenic παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης.

 

Propionate τεστοστερόνης είναι μια ισχυρή αρρενογόνος ορμόνη και κατά συνέπεια οι αρρενογόνες παρενέργειες είναι δυνατές. Οι πιθανές αρρενογόνες παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης περιλαμβάνουν την ακμή, επιταχυνόμενη απώλεια τρίχας σε εκείνοι που προδιαθέτονται στην αρσενικές φαλάκρα σχεδίων και την αύξηση τρίχας σωμάτων. Ενώ αυτές οι παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης είναι δυνατές, εξαρτώνται ιδιαίτερα από τις γενετικές προδιαθέσεις. Πολλά άτομα δεν θα έχουν ένα ζήτημα καθόλου, ενώ άλλα μπορεί να πρέπει να ασκήσουν λίγη προσοχή.

 

Propionate τεστοστερόνης μπορεί να ασκήσει αρνητική επίδραση στη χοληστερόλη, ιδιαίτερα χοληστερόλη HDL στην καταστολή των συνολικών επιπέδων HDL. Μια θεραπευτική δόση δεν πρέπει να υποστηρίξει μια ισχυρή στατιστική μείωση, εντούτοις, η ίδια δόση θα μπορούσε να προωθήσει την καταστολή HDL όταν συνδεδεμένη με ένα AI. Με μια supraphysiological δόση, συνολική καταστολή HDL κατά τόσο όσο και 20% είναι πολύ δυνατό. Εάν συνδεδεμένο με ένα AI περισσότερο από πιθανώς θα εξοργιστεί.

 

Για τον αθλητή απόδοσης, αν και η παραγωγή θα αρχίσει πάλι από μόνο του περισσότερο ενθαρρύνεται για να εφαρμοστεί ένα μετα σχέδιο του (PCT) θεραπείας κύκλων. Αυτό θα περιορίσει το συνολικό χρόνο αποκατάστασης και θα εξασφαλίσει εσείς έχει αρκετή τεστοστερόνη για την κατάλληλη σωματική λειτουργία ενώ τα επίπεδά σας συνεχίζουν να αυξάνονται φυσικά. Όχι, ένα σχέδιο PCT δεν θα σας επιστρέψει σε κανονικό από μόνο του, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο PCT που μπορεί να κάνει αυτό, αλλά θα εξασφαλίσει μια αποδοτικότερη και άνετη αποκατάσταση. Επίσης πολύ θα προστατεύσει τον αδύνατο ιστό μυών σας. Μόλις διακοπεί ένας κύκλος και τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης είναι χαμηλά, είναι πολύ εύκολο για cortisol να γίνει η κυρίαρχη ορμόνη, και αυτό θα βάλει τον αδύνατο ιστό σας σε κίνδυνο. Εφαρμόστε ένα σχέδιο PCT και αυτό το πρόβλημα λύνεται.

 

Δόση το /cycle:

η απόδοση που ενισχύει τους αθλητές, 25-50mg είναι κάθε δεύτερη μέρα γενικά μια στερεά δόση Propionate τεστοστερόνης για να καταπολεμήσει την καταστολή που προκαλείται με την χρήση άλλων αναβολικών στεροειδών. Για ένα αληθινό αναβολικό όφελος, οι δόσεις θα εμπέσουν κανονικά στο 100mg κυμαίνονται κάθε δεύτερη μέρα. Αυτό είναι μια πολύ ασφαλής δόση, εύκολη να ελέγξει και πρέπει να καλά-ανεχτεί από τα περισσότερα ενήλικα άτομα. Οι υψηλότερες δόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τα περισσότερα άτομα μπορούν να ανεχτούν 150mg κάθε δεύτερη μέρα πολύ καλά. Εντούτοις, λάβετε πάντα υπόψη ότι όσο υψηλότερη η δόση τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα των δυσμενών αποτελεσμάτων.

 

Propionate τεστοστερόνης αναθεωρήσεις:

Ενώ παρά πολύ ευεργετικός, δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα σε χρησιμοποίηση Propionate τεστοστερόνης πέρα από άλλες μορφές τεστοστερόνης από την άποψη των συγκεκριμένων οφελών. Αυτή η ένωση τεστοστερόνης δεν είναι πλέον ή λιγότερη παρενέργεια φιλική από οποιαδήποτε μορφή τεστοστερόνης. Εντούτοις, μερικοί θα βρούν ότι είναι λίγο ευκολότερο να διατηρηθεί το σταθερό και οξυνμένο επίπεδο αίματος με αυτήν την μορφή όταν είναι η συχνότητα εγχύσεων σε μια κάθε δεύτερη μέρα βάση. Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για μερικούς αλλά μπορείτε αληθινά να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα με Propionate τεστοστερόνης με όλες τις μορφές τεστοστερόνης.

 

 

Συνταγή:

Σκόνη: 10 γραμμάρια
Παράγει: Παράγει: 100 μιλ. @ 100 mg/$l*ml
Απαιτήσεις:

· propionate τεστοστερόνης δοκιμής 10 γραμμαρίων

· 72,5 μιλ. πετρελαίου σουσαμιού

· ·Σύριγγες 3cc & 5/10cc

· ·18 ή 20 βελόνες μετρητών

· ·Φιαλίδιο

· ·Αποστειρωμένο φιαλίδιο

· ·Αποστειρωμένο φίλτρο Whatman

Στοιχεία επικοινωνίας
Steroidraws Health Tech Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Angelina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)