Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜυς κτίριο στεροειδή

Propionate USP τεστοστερόνης στεροειδών αύξησης μυών/τυποποιημένη δοκιμή 98% λ. σημείου βρασμού ISO9001

Propionate USP τεστοστερόνης στεροειδών αύξησης μυών/τυποποιημένη δοκιμή 98% λ. σημείου βρασμού ISO9001

Muscle Growth Steroids Testosterone Propionate USP / BP/ ISO9001 Standard Assay 98% Min

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SR Health Tech
Πιστοποίηση: USP/BP/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 57-85-2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 50g
Τιμή: Inquiry
Συσκευασία λεπτομέρειες: 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Bitcoin, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200kg το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μοριακός τύπος:: C22H32O3 Μοριακό βάρος:: 344.49
Δοκιμή:: 98% min Ποιοτικά πρότυπα:: USP/BP/ISO9001
Εμφάνιση:: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Δυνατότητα ανεφοδιασμού:: 200-300kg/month
Αποθήκευση:: Το κατάστημα σε 8℃-20℃, προστατεύει από την υγρασία και το φως.
Υψηλό φως:

muscle growth steroids

,

muscle building supplements

        Propionate USP τεστοστερόνης στεροειδών οικοδόμησης μυών/τυποποιημένη δοκιμή 98%min σημείου βρασμού ISO9001

 

Συνταγή:

Σκόνη: 10 γραμμάρια
Παράγει: Παράγει: 100 μιλ. @ 100 mg/$l*ml
Απαιτήσεις:

· propionate τεστοστερόνης δοκιμής 10 γραμμαρίων

· 72,5 μιλ. πετρελαίου σουσαμιού

· ·Βενζυλικό οινόπνευμα 5 μιλ. BA 5%

· ·Βενζυλικό Benzoate 15 μιλ. 15% BB

· ·Σύριγγες 3cc & 5/10cc

· ·18 ή 20 βελόνες μετρητών

· ·Φιαλίδιο

· ·Αποστειρωμένο φιαλίδιο

· ·Αποστειρωμένο φίλτρο Whatman

 

 

Δόση το /cycle:

οι χαμηλές Propionate τεστοστερόνης επεξεργασίας τεστοστερόνης τυποποιημένες δόσεις θα εμπέσουν κανονικά στο 25-50mg ανά σειρά εγχύσεων και δίνονται κανονικά 2-3 φορές ανά εβδομάδα.

 

η απόδοση που ενισχύει τους αθλητές, 25-50mg είναι κάθε δεύτερη μέρα γενικά μια στερεά δόση Propionate τεστοστερόνης για να καταπολεμήσει την καταστολή που προκαλείται με την χρήση άλλων αναβολικών στεροειδών. Για ένα αληθινό αναβολικό όφελος, οι δόσεις θα εμπέσουν κανονικά στο 100mg κυμαίνονται κάθε δεύτερη μέρα. Αυτό είναι μια πολύ ασφαλής δόση, εύκολη να ελέγξει και πρέπει να καλά-ανεχτεί από τα περισσότερα ενήλικα άτομα. Οι υψηλότερες δόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τα περισσότερα άτομα μπορούν να ανεχτούν 150mg κάθε δεύτερη μέρα πολύ καλά. Εντούτοις, λάβετε πάντα υπόψη ότι όσο υψηλότερη η δόση τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα των δυσμενών αποτελεσμάτων.

 

Propionate τεστοστερόνης αναθεωρήσεις:

Propionate τεστοστερόνης είναι ένα άριστο αναβολικό στεροειδές. Σαν ένωση τεστοστερόνης είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο, παρά πολύ ευεργετικό και καλά-ανεχθε'ν από πιό όλα τα ενήλικα άτομα. Όταν εξετάζουμε την προσιτή τιμή Propionate τεστοστερόνης, αυτό ενισχύει μόνο την έκκλησή του even more.

 

Οι παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης:

Οι παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης θα περιβάλουν κυρίως τη estrogenic φύση της. Η ορμόνη τεστοστερόνης έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει στο οιστρογόνο μέσω της αλληλεπίδρασής της με το ένζυμο aromatase. Δεδομένου ότι aromatization εμφανίζεται, εάν τα επίπεδα οιστρογόνου γίνονται υψηλά αυτό μπορεί να οδηγήσει στο gynecomastia και την υπερβολική διατήρηση νερού. Η αυστηρή υπερβολική διατήρηση νερού μπορεί επίσης να οδηγήσει στη υψηλή πίεση αίματος. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να ελεγχθούν και να αποφευχθούν οι estrogenic παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης.

 

Ενώ τα AI είναι τα αποτελεσματικότερα, μπορούν επίσης να είναι σκληρά στη χοληστερόλη. Δεν εμφανίζονται να είναι πάρα πολύ σκληροί μόνοι τους, αλλά όταν συνδυάζεται με ένα αρωματίζοντας στεροειδές όπως Propionate τεστοστερόνης το πρόβλημα ενισχύεται. Θέληση SERM να μην προωθήσει οποιαδήποτε αρνητική δραστηριότητα χοληστερόλης. Στην πραγματικότητα, ενώ αντι-estrogenic SERM ενεργούν πραγματικά ως οιστρογόνο στο συκώτι και θα προαγάγουν την υγιή χοληστερόλη. SERM πρέπει πάντα να είναι η πρώτη επιλογή σας εάν μπορούν να πάρουν την εργασία γίνοντη. Εντούτοις, μερικοί θα χρειαστούν ένα AI και εάν έτσι θα πρέπει να βάλουν περισσότερη προσπάθεια στον έλεγχο της χοληστερόλης τους.

 

Τα αποτελέσματα Propionate τεστοστερόνης:

 Για τον εκτός εποχής αθλητή δεν υπάρχει κανένα αναβολικό στεροειδές σημαντικότερο ή ευεργετικό από την τεστοστερόνη. Τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης θα προωθήσουν τις σημαντικές αυξήσεις στην αδύνατη μάζα και τη δύναμη μυών. Αυτό υποθέτει ότι το άτομο καταναλώνει τις επαρκείς θερμίδες. Οι ενώσεις όπως Propionate τεστοστερόνης δεν είναι μαγικές, θα πρέπει ακόμα να ταΐσετε στο σώμα σας αρκετές θερμίδες. Κατά τη διάρκεια μιας εκτός εποχής περιόδου αύξησης, αυτό σημαίνει ότι η συνολική θερμιδική εισαγωγή θα πρέπει να είναι ελαφρώς επάνω από τη συντήρηση. Αυτό, δυστυχώς, θα προωθήσει το κέρδος λίπους σωμάτων. Εντούτοις, το κλειδί για επιτυχή έναν εκτός εποχής κερδίζει τον αδύνατο ιστό ελαχιστοποιώντας το κέρδος λίπους σωμάτων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση. Με τη συμπλήρωση με Propionate τεστοστερόνης θα είστε σε θέση να επιτύχετε αυτό αποτελεσματικότερα. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα προωθήσουν ένα ισχυρότερο μεταβολικό ποσοστό. Αυτό δεν είναι μια άδεια που τρώει όπως είναι εκεί κανένα τέλος στη θέα, αλλά πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε την καλύτερη χρήση των θερμίδων σας.

 

όλοι που συμπληρώνουν με Propionate τεστοστερόνης θα βρούν η μυϊκή αντοχή ότι τους ενισχύεται πολύ. Δεν θα κουράσετε έξω όπως γρήγορα. Θα βρείτε επίσης το γενικό ποσοστό αποκατάστασής ότι σας βελτιώνεται πολύ, και είναι μέσω της αποκατάστασης ότι πρόοδος σημειώνεται. Αυτό κάνει Propionate τεστοστερόνης ένα άριστο στεροειδές για τους αθλητές που δεν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε συσσώρευση ή την κοπή στο μυαλό. Οι αυξήσεις στην αντοχή και την αποκατάσταση μαζί με τη βελτιωμένη δύναμη θα οδηγήσουν απλά στην αποτελεσματικότερη αθλητική απόδοση.

 

Η λειτουργία Propionate τεστοστερόνης

Propionate τεστοστερόνης είναι μια αποδοτική ορμόνη για την επεξεργασία της χαμηλής τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη είναι μια ουσιαστική ορμόνη που παράγεται από τους άνδρες και τις γυναίκες που έχει επιπτώσεις στη φυσική, διανοητική και σεξουαλική υγεία μας. Ενώ παραχθείς και ουσιαστικός και για τα δύο φύλα, άνδρες απαιτήστε περίπου δέκα φορές αυτή των γυναικών. Εντούτοις, εάν υποφέρετε και Propionate τεστοστερόνης είναι τι είναι διαθέσιμος είναι μια κατάλληλη επιλογή.

 

Υπάρχουν πολυάριθμα συμπτώματα που συνδέονται με τη χαμηλή τεστοστερόνη. Τα συμπτώματα οι ίδιοι δεν είναι απειλητικά για τη ζωή αλλά μικραίνουν ιδιαιτέρως τη ποιότητα ζωής σας. Το πιο σημαντικό, όταν αγνοείται ο όρος μπορεί να είναι μια ανοικτή πόρτα σε πολλούς πολύ σοβαρότερους όρους, μερικοί από τους οποίους είναι απειλητικοί για τη ζωή.

 

Η κανονική χορήγηση Propionate τεστοστερόνης θα θεραπεύσει κάθε τελευταίο σύμπτωμα σε αυτόν τον κατάλογο εάν οφείλεται στη χαμηλή τεστοστερόνη. Στα πρώτα στάδια της χαμηλής τεστοστερόνης δεν μπορείτε να επιδείξετε πάρα πολλά συμπτώματα. Πολλά άτομα επιδεικνύουν αρχικά ένα από σεξουαλικά σχετικό ο συνηθέστερα και ίσως ένα περισσότερο από τον κατάλογο. Εντούτοις, ενώ τα σεξουαλικά σχετικά συμπτώματα είναι τα πιό κοινά είναι δυνατό να πάσχει από τη χαμηλή τεστοστερόνη χωρίς τέτοια συμπτώματα αρχικά. Με το πέρασμα του χρόνου, εάν αγνοούνται τα συμπτώματα θα αρχίσουν να τοποθετούν.

 

Σχεδιάγραμμα:

Ανεξάρτητα από τη μορφή τεστοστερόνης η ορμόνη δεν γίνεται ενεργός στο σώμα έως ότου αποσυνδέει ο εστέρας και έπειτα η ορμόνη απελευθερώνεται. Ανεξάρτητα από τον εστέρα που συνδέεται αρχικά με την ορμόνη έχετε ακόμα την ίδια ορμόνη τεστοστερόνης στο σώμα μόλις αφαιρεθεί ο εστέρας.

 

Η κοινή λογική μας λέει ότι κατά τρέξιμο ενός τέμνοντος κύκλου την άτομο θα καταναλώσει μια περιορισμένη θερμίδα διατροφή, μια που είναι συχνά υγιέστερη και με λιγότερους μιας αφθονίας στους υδατάνθρακες. Κατά συνέπεια το άτομο θα κρατήσει το λιγότερο νερό. Κατόπιν έχουμε το γεγονός ότι πολλοί χρησιμοποιούν συχνά τη λιγότερη τεστοστερόνη όταν κάνοντας δίαιτα και εάν είναι η συνολική δόση σας λιγότερο από μια εκτός εποχής δόση υπάρχει λιγότερο ενεργός ορμόνη διαθέσιμη για να προωθήσει τη διατήρηση νερού. Εν γένει, μπορείτε να λάβετε τα ίδια οφέλη με Propionate τεστοστερόνης με όλες τις μορφές τεστοστερόνης. Εντούτοις, ένα πλεονέκτημα Propionate τεστοστερόνης είναι ότι μπορεί να είναι ευκολότερο να διατηρηθεί το σταθερό και οξυνμένο επίπεδο αίματος της ορμόνης λόγω του πολύ συχνού πρωτοκόλλου εγχύσεων έναντι των μεγάλων βάσεων εστέρα.

 

όπως όλες τις μορφές τεστοστερόνης η επεξεργασία της αρσενικής ανεπάρκειας ανδρόγυνων όπως η χαμηλή τεστοστερόνη είναι πάντα το πιό κοινό σημείο της χρήσης.

Propionate USP τεστοστερόνης στεροειδών αύξησης μυών/τυποποιημένη δοκιμή 98% λ. σημείου βρασμού ISO9001

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Steroidraws Health Tech Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Angelina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)