Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜυς κτίριο στεροειδή

Μοριακή δοκιμή 98% λ. τύπου C26H40O3 στεροειδών οικοδόμησης μυών Enanthate τεστοστερόνης

Μοριακή δοκιμή 98% λ. τύπου C26H40O3 στεροειδών οικοδόμησης μυών Enanthate τεστοστερόνης

  • Testosterone Enanthate Muscle Building Steroids Molecular Formula C26H40O3 Assay 98% min
  • Testosterone Enanthate Muscle Building Steroids Molecular Formula C26H40O3 Assay 98% min
  • Testosterone Enanthate Muscle Building Steroids Molecular Formula C26H40O3 Assay 98% min
 • Testosterone Enanthate Muscle Building Steroids Molecular Formula C26H40O3 Assay 98% min

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: SR Health Tech Co,Ltd
  Πιστοποίηση: USP/BP/ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: 315-37-7

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 50g
  Τιμή: Inquiry
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου
  Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, κομμάτι cion
  Δυνατότητα προσφοράς: 200kg το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  CAS αριθ.:: 315-37-7 Μοριακός τύπος:: C26H40O3
  Μοριακό βάρος:: 400.59 Δοκιμή:: 98% min
  Ποιοτικά πρότυπα:: USP/BP/ISO9001 Εμφάνιση:: Λευκό στη λευκοκιτρινωπή κρυστάλλινη σκόνη
  Υψηλό φως:

  muscle growth steroids

  ,

  bodybuilding hormone supplements

            Μυς Enanthate τεστοστερόνης που χτίζει τη στεροειδή μοριακή δοκιμή 98% λ. τύπου C26H40O3

   

  Όνομα: Τεστοστερόνη Enanthate

   

  Χαρακτήρας:

  Όνομα προϊόντων: Τεστοστερόνη Enanthate
  CAS αριθ.: 315-37-7
  Μοριακός τύπος: C26H40O3
  Μοριακό βάρος: 400.59
  Δοκιμή: 98% λ.
  Ποιοτικά πρότυπα: USP/BP/ISO9001
  Εμφάνιση: Λευκό στη λευκοκιτρινωπή κρυστάλλινη σκόνη
  Αποθήκευση: Το κατάστημα σε 8℃-20℃, προστατεύει από την υγρασία και το φως.

   

  Μοριακή δοκιμή 98% λ. τύπου C26H40O3 στεροειδών οικοδόμησης μυών Enanthate τεστοστερόνης

  Λειτουργία:

  Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια ενιαία μεγάλη ένωση τεστοστερόνης βάσεων εστέρα. Αυτό είναι μια καθαρή προκαλούμενη από τον άνθρωπο ορμόνη τεστοστερόνης που συνδέει έναν καρβοξυλικό όξινο εστέρα σε Enanthate. Ο ίδιος ο εστέρας είναι συνδεμένος με την ορμόνη στη βήτα ομάδα υδροξυλίου 17. Με την ένωση του εστέρα Enanthate, αυτό επιτρέπει έναν έλεγχο της ενεργού διάρκειας ορμονών και του συνολικού χρόνου απελευθέρωσης. Μόλις εγχθεί, η τεστοστερόνη δεν γίνεται ενεργός έως ότου αρχίζει ο εστέρας να αποσυνδέει από την ορμόνη. Η συνολική αποσύνδεση δεν συμβαίνει μονομιάς αλλά επιτρέπει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της ενεργού ορμόνης στο σώμα. Μόλις εγχθεί, θα υπάρξει μια αιχμηρή ακίδα στην τεστοστερόνη μέσα στην πρώτη μετα έγχυση ωρών 24-48. Από εδώ η ορμόνη θα χωρίσει συνεχώς και θα διαλύσει μέσω του σώματος.

   

  Σε λειτουργική βάση, η τεστοστερόνη Enanthate είναι η τέλεια θεραπεία για τη μεταχείρηση της χαμηλής τεστοστερόνης. Εάν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη, αυτό σημαίνει απλά το σώμα ότι σας δεν παράγει πλέον αρκετών αυτού του αρχικού ανδρόγυνου από μόνο του. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη Enanthate είναι απλά ότι, η τεστοστερόνη, αυτό θα θεραπεύσει το χαμηλού επιπέδου όρο. Τα εκατομμύρια επάνω στα εκατομμύρια των ατόμων πάσχουν παγκοσμίως από κάποιο τύπο χαμηλού επιπέδου ανεπάρκειας ανδρόγυνων. Στις ΗΠΑ μόνο υπολογίζεται ότι περισσότερα από 20 εκατομμύριο άτομα πάσχουν από μια ανεπάρκεια ανδρόγυνων. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να πάσχουν από τη χαμηλή τεστοστερόνη και η τεστοστερόνη Enanthate μπορεί να την μεταχειριστεί. Εντούτοις, οι περισσότερες γυναίκες θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με τις εναλλακτικές μορφές επεξεργασίας τεστοστερόνης όπως τα πηκτώματα που περιέχουν ένα μίγμα τεστοστερόνης και προγεστερόνης ή τους μικρούς σβόλους μοσχευμάτων τεστοστερόνης όπως Testopel.

   

  Σχεδιάγραμμα:

  Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ένα αναβολικό στεροειδές που είναι τέλειο για όλα τα επίπεδα χρήσης. Αυτό είναι ο τέλειος αναβολικός στεροειδής για πρώτη φορά στεροειδής χρήστης και θα είναι εξίσου αποτελεσματικός για το άτομο με πολλή ώρα στο χέρι. Θα φέρει με το τις πιθανές παρενέργειες αλλά θα βρούμε επίσης ότι είναι πολύ εύκολο να ελεγχτούν. Εάν αυτό είναι εκπληκτικός δεν πρέπει πραγματικά να είναι. Σε τελευταία ανάλυση, αν και προκαλούμενο από τον άνθρωπο είναι απλά τεστοστερόνη, μια ορμόνη που το ανθρώπινο σώμα είναι όχι μόνο καλά-εξοικειωμένο με αλλά ένα που είναι ουσιαστικό στην υγεία μας.

   

  Αποτελέσματα της τεστοστερόνης Enanthate:

  Εάν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη, πρέπει επίσης να ξέρετε ότι το μόνο πράγμα που θα θεραπεύσει πλήρως τον όρο είναι άμεση θεραπεία τεστοστερόνης μέσω των ορμονών όπως την τεστοστερόνη Enanthate.

   

  Για την απόδοση που ενισχύει τον αθλητή, η τεστοστερόνη Enanthate θα τους ωφελήσει το ίδιο πράγμα όπως έκανε το χαμηλό ασθενή τεστοστερόνης. Θα βρούν τη φυσική, διανοητική και σεξουαλική υγεία τους για να βελτιωθούν πολύ. Εντούτοις, για αυτό το άτομο θα παίρνει τα επίπεδα τεστοστερόνης του αρκετά πέρα από τη βασική γραμμή. Θα παίρνει τα επίπεδά του ανωτέρω και πέρα από αυτό που μπόρεσε πάντα να παραχθεί φυσικά. Κατά συνέπεια, υπάρχει πέντε σημαντικά γνωρίσματα της τεστοστερόνης που θα ενισχυθούν πολύ και υπάρχει επιτακτικός στην επιτυχία αυξήσεων απόδοσης. Θα πάμε στο πώς η ορμόνη μπορεί να οφείλεται ευεργετικός σε αυτά τα γνωρίσματα σε πιό όλους τους κύκλους, αλλά πρέπει να αρχίσουμε με αυτό που καθιστά αυτά τα γνωρίσματα σημαντικά.

   

  Παρενέργειες της τεστοστερόνης Enanthate:

   

  Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες της χρήσης Enanthate τεστοστερόνης, αλλά θα βρούμε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να για το υγιές ενήλικο αρσενικό. Όταν αναφερόμαστε στο υγιές ενήλικο αρσενικό αποκλείουμε το ζήτημα της χαμηλής τεστοστερόνης. Για το χαμηλού επιπέδου ασθενή, η πιθανότητα των παρενεργειών θα είναι εξαιρετικά - χαμηλός. Σε αυτή την περίπτωση, το άτομο αντικαθιστά μόνο τι στερείται και τίποτα περισσότερο. Για τον αθλητή απόδοσης, οι παρενέργειες της τεστοστερόνης Enanthate θα φέρουν μια μεγαλύτερη πιθανότητα, αλλά πρέπει ακόμα να είναι πολύ ελέγξιμες. Τα περισσότερα άτομα μπορούν να ανεχτούν τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης πολύ καλά. Εντούτοις, δεδομένου ότι με πολλά πράγματα τα επιμέρους ζητήματα απάντησης στη ζωή και ευαισθησίας θα διαδραματίσουν έναν ρόλο. Αυτό δεν είναι μοναδικό στην τεστοστερόνη Enanthate αλλά ισχύει με όλα τα πράγματα που υποβάλλουμε το σώμα μας.

   

  [1] Estrogenic:

  Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια estrogenic ορμόνη δεδομένου ότι η ορμόνη τεστοστερόνης μπορεί να μετατρέψει στο οιστρογόνο λόγω της αλληλεπίδρασής της με το ένζυμο aromatase. Όταν αρωματίζεται, ως άνοδος επιπέδων οιστρογόνου αυτό μπορεί να οδηγήσει στο gynecomastia και την υπερβολική διατήρηση νερού. Η υπερβολική διατήρηση νερού, εάν αυστηρή μπορεί επίσης να προωθήσει τη υψηλή πίεση αίματος. Οι πιθανότητες αυτών των παρενεργειών της τεστοστερόνης Enanthate που είναι προβληματικής για το χαμηλού επιπέδου ασθενή είναι χαμηλές, αλλά είναι δυνατό. Οι πιθανότητες θα αυξηθούν με τις supraphysiological δόσεις.

   

   

  [2] αρρενογόνος:

  Οι αρρενογόνες παρενέργειες της τεστοστερόνης Enanthate μπορούν να είναι αρκετά ισχυρές αλλά εξαρτώνται ιδιαίτερα από τις γενετικές προδιαθέσεις. Τα αρρενογόνα αποτελέσματα περιλαμβάνουν την ακμή, επιταχυνόμενη απώλεια τρίχας σε εκείνοι που προδιαθέτονται στην αρσενικές φαλάκρα σχεδίων και την αύξηση τρίχας σωμάτων. Εκείνοι που δεν είναι προδιαθεμένοι στην αρσενική φαλάκρα σχεδίων δεν θα χάσουν την πρώτη τρίχα στο κεφάλι τους. Εκείνοι που δεν είναι γενικά ευαίσθητοι στην ακμή θα έχουν σπάνια ένα πρόβλημα.

   

  [3] καρδιαγγειακός:

  Η χρήση της εξωγενούς τεστοστερόνης μπορεί να έχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη χοληστερόλη, ιδιαίτερα στην καταστολή ή τη μείωση της χοληστερόλης HDL (καλή χοληστερόλη). Οι χαμηλές δόσεις της τεστοστερόνης Enanthate έχουν αποδειχθεί για να έχουν πολύ λίγο αρνητικό αποτέλεσμα στη χοληστερόλη HDL, αλλά όταν συνδεδεμένες με ένα AI οι δόσεις 200-300mg την εβδομάδα έχουν αποδειχθεί για να καταστείλουν τη χοληστερόλη HDL από 20-25%. Οι υψηλότερες δόσεις της τεστοστερόνης Enanthate, 300-600mg την εβδομάδα χωρίς ένα AI έχουν αποδειχθεί για να μειώσουν τη χοληστερόλη HDL από 13-21%. Με ένα προστιθέμενο AI, αυτό θα αυξηθεί εμφανώς.

   

  [4] τεστοστερόνη:

  Η χρήση της τεστοστερόνης Enanthate θα καταστείλει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Για το χαμηλό ασθενή τεστοστερόνης αυτό δεν είναι μια ανησυχία. Ένα τέτοιο άτομο δεν παράγει πλέον αρκετή τεστοστερόνη για να αρχίσει με. Για τον αθλητή απόδοσης, ενώ στον κύκλο αυτό είναι επίσης καμίας ανησυχίας δεδομένου ότι η εξωγενής τεστοστερόνη που χορηγείται θα παράσχει στο σώμα σας όλους χρειάζεται. Μόλις τερματιστεί η χρήση όλων των αναβολικών στεροειδών που η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης θα αρχίσει πάλι. Εντούτοις, δεν θα επιστρέψετε κανονικό σε ολονύκτιο, αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο.

   

  [5] Hepatotoxicity:

  Η τεστοστερόνη Enanthate δεν είναι τοξική στο συκώτι. Αυτό το στεροειδές δεν θα παρουσιάσει καμία πίεση ή ζημία στο ζωτικής σημασίας όργανο.

   

  Δόση/κύκλος:

   

  εβδομάδα TP Tren Ε

  Dbol

   

  1-4 100mg/week 400mg/week 25-50mg/day
  5-8 100mg/week 400mg/week  

   

  Συνταγή:

  Σκόνη: 5 γραμμάρια

  Παράγει: 20 μιλ. @ 250 mg/$l*ml

   

  Απαιτήσεις:

  · τεστοστερόνη 5 γραμμαρίων enanthate

  · 15,25 μιλ. πετρελαίου σουσαμιού

  · BA βενζυλικού οινοπνεύματος 1ml 5%

  · Σύριγγες 3cc & 5/10cc

  · 18 ή 20 βελόνες μετρητών

  · Φιαλίδιο

  · Αποστειρωμένο φιαλίδιο

  · Αποστειρωμένο φίλτρο Whatman

   

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Angelina

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)