Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτεροειδή συμπληρωμάτων Bodybuilding

Μυς πρώτων υλών που χτίζει στεροειδές Aromasin Exemestane 107868-30-4

Μυς πρώτων υλών που χτίζει στεροειδές Aromasin Exemestane 107868-30-4

  • Raw Materials Muscle Building Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4
  • Raw Materials Muscle Building Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4
 • Raw Materials Muscle Building Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4

  Λεπτομέρειες:

  Μάρκα: SR

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 50g
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Πρώτες ύλες στεροειδές Aromasin Exemestane κορυφαίας ποιότητας για το κτήριο μυών

   

  Λεπτομέρειες:

  Αλλιώς: Aromasin Exemestan

  CAS αριθ.: 107868-30-4

  Μοριακός τύπος: C20H24O2

  Μοριακό βάρος: 296.4

  Χαρακτήρες: Άσπρη στερεά σκόνη.

  Χρήση: Οι ανασταλτικοί παράγοντες aromatase δεύτερης γενιάς, που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού. και χρησιμοποιημένος ως ενίσχυση στη θεραπεία του πρόωρου καρκίνου του μαστού.

  Συσκευασία: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών για.

   

  Περιγραφή:

  Το Aromasin είναι επίσημα ταξινομημένο ως steroidal ανασταλτικός παράγοντας Aromatase αυτοκτονίας, και φέρνει τη δυνατότητα να εμποδιστεί το ένζυμο aromatase, το οποίο είναι αρμόδιο για την παραγωγή ή τη μετατροπή της τεστοστερόνης στο οιστρογόνο. Το Aromasin έχει τη δυνατότητα να εμποδίσει aromatization, που εμποδίζει με τη σειρά την παραγωγή του οιστρογόνου, και με αυτόν τον τρόπο χαμηλώνει τα επίπεδα οιστρογόνου ορών του σώματος. Αυτό θα αποδειχθεί χρήσιμο στους ασθενείς καρκίνου του μαστού όπως ο καρκίνος του μαστού ταΐζει συχνά από την ορμόνη οιστρογόνου. Θα αποδειχθεί επίσης χρήσιμο στον αναβολικό στεροειδή χρήστη.

   

  Πολλά αναβολικά στεροειδή έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα επίπεδα οιστρογόνου λόγω της διαδικασίας aromatase, συγκεκριμένα η μετατροπή της τεστοστερόνης στο οιστρογόνο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο gynecomastia και να ποτίσει τη διατήρηση. Η υπερβολική διατήρηση νερού μπορεί επίσης να προωθήσει τη υψηλή πίεση αίματος όταν γίνεται αυστηρή. Τα στεροειδή που δεν φέρνουν μια ισχυρή estrogenic φύση μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτά τα αποτελέσματα, κυρίως gynecomastia εάν φέρνουν μια φύση προγεστερονών. Ένα πρωταρχικό παράδειγμα θα ήταν Nandrolone, το οποίο ενώ αρωματίζει μόνο κάνει έτσι σε 20% το ποσοστό τεστοστερόνης. Εντούτοις, φέρνει επίσης μια ισχυρή φύση προγεστερονών, και η προγεστερόνη έχει σημειωθεί καλά για τη μεταφορά της δυνατότητας να υποκινηθεί ο estrogenic μηχανισμός στο μαστικό ιστό. Με τη χορήγηση Aromasin κατά τη διάρκεια της χρήσης των αναβολικών στεροειδών, αυτό θα εμποδίσει τη διαδικασία aromatase, χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνου και θα προστατεύσει το άτομο από τις estrogenic παρενέργειες. Πόσο αποτελεσματικό είναι Aromasin; Το προϊόν υποστηρίζει κατά μέσο όρο ότι έχει τη δυνατότητα στα χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνου ορών από 85%.

   

  Το Aromasin έχει επίσης τη δυνατότητα να υποκινήσει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι ακριβώς γιατί μερικοί θα την περιλάβουν κατά τη διάρκεια του PCT τους. Όπως Arimidex και Letrozole, Aromasin θα υποκινήσει το βλεννογόνο για να απελευθερώσει περισσότερη ορμόνη το (LH) Luteinizing και την παρακινητική ορμόνη το (FSH), δύο ορμόνες θυλακίου ουσιαστικές στη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Ενώ το μερίδιο άλλου κοινού AI αυτό το γνώρισμα, Aromasin έχει αποδειχθεί για να φέρει μια μικρή αρρενογόνο επίδραση, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να αυξηθεί η παραγωγή της ινσουλίνη-ομοειδούς αύξησης παράγοντας-1 (igf-1). Αυτό είναι ένα γνώρισμα που κανένα άλλο AI δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι φέρνει. Με τη χρησιμοποίηση Aromasin κατά τη διάρκεια του PCT, το άτομο λαμβάνει την επιθυμητή ώθηση τεστοστερόνης απαραίτητη για την αποκατάσταση, αλλά με τη igf-1 αύξηση δημιουργεί επίσης μια ισχυρότερη αναβολική ατμόσφαιρα. Αυτό κρίνεται χρήσιμο από μερικούς στεροειδείς χρήστες δεδομένου ότι μπόρεσε ενδεχομένως να τους δώσει τη δυνατότητα να προστατεύσει τον αδύνατο ιστό τους επιπλέον κατά τη διάρκεια της χρήσης. Εντούτοις, όταν εξετάζουμε τα άμεσα αποτελέσματα Aromasin δεδομένου ότι αναφέρεται στο PCT, θα βρούμε η χρήση ότι PCT κανονικά δεν συστήνεται παρά αυτά τα θετικά αποτελέσματα.

  Μυς πρώτων υλών που χτίζει στεροειδές Aromasin Exemestane 107868-30-4

   

  Τα πλεονεκτήματά μας:


  1. Έχουμε την εμπειρία στην εξαγωγή των στεροειδών, όπως ξέρετε, θέσεις της ΕΕ πολλή έμφαση σε τα, και πρέπει να βρείτε έναν πεπειραμένο συνεργάτη που θα σας βεβαιώσει

   

  2. Ποιότητα: Η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό κύριο εργοστάσιο στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή, είχαμε τους σταθερούς πελάτες και εξαγάγαμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το UK, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε τις καλές αναφορές για την επιχείρησή μας. όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά καλά

   

  3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με τα επαγγελματικά υλικά

   

  4. Παράδοση: έχουμε τα προϊόντα στο απόθεμα, και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφθασε το PO σας. εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης προκειμένου να σας κάνουμε να ξέρετε την ακριβή θέση των προϊόντων. θα παρακολουθήσουμε του προϊόντος έως ότου φθάνουν εσείς Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία αγγελιαφόρων για σας, και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.


  Αποκήρυξη:
   

  Βεβαιώνουμε την ποιότητα όλων των προϊόντων που πωλούνται από Steroidraws Health την τεχνολογία/τη μεγάλη εμπορική επιχείρηση. Σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τους κανονισμούς, τα προϊόντα μας είναι χημικοί μεσάζων/αντιδραστήριο μόνο για τη χρήση έρευνας και ανάπτυξης, αλλά όχι για τα φάρμακα. Τα όλα προϊόντα μας πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνο από τα καταρτισμένα άτομα που έχουν εκπαιδευθεί στις εργαστηριακές διαδικασίες και εξοικειώνονται με τους πιθανούς κινδύνους αυτών των χημικών ουσιών. Η τεχνολογία υγείας Steroidraws/η μεγάλη εμπορική επιχείρηση δεν δέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κακή εφαρμογή.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)