Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτεροειδή συμπληρωμάτων Bodybuilding

Αποτελεσματικό προφορικό 4-Chlorodehydromethyltestosterone στεροειδές Turinabol για Bodybuilding

Αποτελεσματικό προφορικό 4-Chlorodehydromethyltestosterone στεροειδές Turinabol για Bodybuilding

  • Effective Oral 4-Chlorodehydromethyltestosterone Steroid Turinabol for Bodybuilding
  • Effective Oral 4-Chlorodehydromethyltestosterone Steroid Turinabol for Bodybuilding
 • Effective Oral 4-Chlorodehydromethyltestosterone Steroid Turinabol for Bodybuilding

  Λεπτομέρειες:

  Μάρκα: SR
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Αποτελεσματικό προφορικό 4-Chlorodehydromethyltestosterone στεροειδές Turinabol για Bodybuilding

   

  Λεπτομέρειες:

  Αλλιώς: Turinabol

  CAS αριθ.: 2446-23-3

  Μοριακός τύπος: C20H27ClO2

  Μοριακό βάρος: 334.88

  Χαρακτήρες: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη.

  Χρήση: Το Turinabol είναι συνθετικό ανδρόγυνο που μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη των γεννητικών οργάνων ατόμων.

  Συσκευασία: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών για

   

   

  Περιγραφή:

  Προφορικό Turinabol, γνωστό επίσημα δεδομένου ότι το chlorodehydromethyltestosterone 4 είναι βασικά μια δομικά αλλαγμένη μορφή Dianabol (Methandrostenolone), η οποία ο ίδιος είναι ένα παράγωγο της τεστοστερόνης. Το δομικό makeup προφορικού Turinabol είναι πολύ απλό. Η ένωση είναι απλά η ορμόνη τεστοστερόνης με έναν προστιθέμενο διπλό δεσμό στον άνθρακα 1 και 2, ο οποίος αλλάζει την αναβολική έως αρρενογόνο αναλογία υπέρ αναβολικού. Φέρνει επίσης μια προστιθέμενη χλωρο ομάδα στον άνθρακα 4, ο οποίος εμποδίζει την ορμόνη από το αρωμάτισμα και μειώνει περαιτέρω την αρρενογόνο φύση του. Η τελική αλλαγή είναι προστιθέμενη μεθυλική ομάδα στη 17η θέση άνθρακα, η οποία προστατεύει την ορμόνη μέσω της προφορικής διοίκησης. Αυτή η τελική αλλαγή ταξινομεί επίσημα προφορικό Turinabol ως c17-άλφα αλκυλοποιημένο (c17-AA) αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές.

   

  Σε λειτουργική βάση τα γνωρίσματα προφορικού Turinabol είναι πολύ απλά. Όπως τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή πρέπει να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στην πρωτεϊνική διατήρηση σύνθεσης και αζώτου, καθώς επίσης και στην αυξανόμενη κόκκινη αρίθμηση κυττάρων αίματος. Αυτά τα γνωρίσματα είναι πολύ σημαντικά δεδομένου ότι ενισχύουν την αναβολική ατμόσφαιρα του ατόμου. Η πρωτεϊνική σύνθεση σε εκείνη την πρωτεΐνη είναι η αρχική δομική μονάδα του μυός και της σύνθεσης που αντιπροσωπεύουν το ποσοστό από το οποίο τα κύτταρα χτίζουν τις πρωτεΐνες, και τη διατήρηση αζώτου δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της αδύνατης σύνθεσης ιστού. Μια ανεπάρκεια στο άζωτο θα οδηγήσει σε ένα καταβολικό κράτος, όπου ως υψηλότερο ποσό που διατηρείται θα προαγάγει μια ευνοϊκότερη αναβολική ατμόσφαιρα. Κατόπιν έχουμε τα κόκκινα κύτταρα αίματος, τα οποία είναι αρμόδια για τη μεταφορά του οξυγόνου σε και μέσω το αίμα. Περισσότερα κόκκινα κύτταρα αίματος θα εξισώσουν στη μεγαλύτερη οξυγόνωση αίματος, η οποία στη συνέχεια θα εξισώσει στη μεγαλύτερη μυϊκή αντοχή. Όλα αυτά τα γνωρίσματα θα είναι επίσης παρά πολύ ευεργετικά από την άποψη της δυνατότητας του σώματος να ανακτήσει.

   

  Αποτελεσματικό προφορικό 4-Chlorodehydromethyltestosterone στεροειδές Turinabol για Bodybuilding

   

  Τα πλεονεκτήματά μας:


  1. Έχουμε την εμπειρία στην εξαγωγή των στεροειδών, όπως ξέρετε, θέσεις της ΕΕ πολλή έμφαση σε τα, και πρέπει να βρείτε έναν πεπειραμένο συνεργάτη που θα σας βεβαιώσει

   

  2. Ποιότητα: Η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό κύριο εργοστάσιο στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή, είχαμε τους σταθερούς πελάτες και εξαγάγαμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το UK, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε τις καλές αναφορές για την επιχείρησή μας. όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά καλά

   

  3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με τα επαγγελματικά υλικά

   

  4. Παράδοση: έχουμε τα προϊόντα στο απόθεμα, και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφθασε το PO σας. εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης προκειμένου να σας κάνουμε να ξέρετε την ακριβή θέση των προϊόντων. θα παρακολουθήσουμε του προϊόντος έως ότου φθάνουν εσείς Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία αγγελιαφόρων για σας, και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.


  Αποκήρυξη:
   

  Βεβαιώνουμε την ποιότητα όλων των προϊόντων που πωλούνται από Steroidraws Health την τεχνολογία/τη μεγάλη εμπορική επιχείρηση. Σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τους κανονισμούς, τα προϊόντα μας είναι χημικοί μεσάζων/αντιδραστήριο μόνο για τη χρήση έρευνας και ανάπτυξης, αλλά όχι για τα φάρμακα. Τα όλα προϊόντα μας πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνο από τα καταρτισμένα άτομα που έχουν εκπαιδευθεί στις εργαστηριακές διαδικασίες και εξοικειώνονται με τους πιθανούς κινδύνους αυτών των χημικών ουσιών. Η τεχνολογία υγείας Steroidraws/η μεγάλη εμπορική επιχείρηση δεν δέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κακή εφαρμογή.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)