Το Steroidraws Health τεχνολογία Company περιόρισε

Οι μοναδικές στεροειδείς σκόνες βαθμού Pharmaceautical στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤέμνον στεροειδές κύκλων

Τα προφορικά αναβολικά στεροειδή Oxandrolone/Anavar κονιοποιούν τον τέμνοντα κύκλο για την παχιά απώλεια 53-39-4

Τα προφορικά αναβολικά στεροειδή Oxandrolone/Anavar κονιοποιούν τον τέμνοντα κύκλο για την παχιά απώλεια 53-39-4

  • Oxandrolone / Anavar Oral Anabolic Steroids Powder Cutting Cycle for Fat Loss 53-39-4
  • Oxandrolone / Anavar Oral Anabolic Steroids Powder Cutting Cycle for Fat Loss 53-39-4
  • Oxandrolone / Anavar Oral Anabolic Steroids Powder Cutting Cycle for Fat Loss 53-39-4
 • Oxandrolone / Anavar Oral Anabolic Steroids Powder Cutting Cycle for Fat Loss 53-39-4

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: SR Health Tech
  Πιστοποίηση: ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: 53-39-4

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 100G
  Τιμή: Negotiated
  Συσκευασία λεπτομέρειες: 1kg συσκευασία φύλλων αλουμινίου αργιλίου
  Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  MF: C19H30O3 Σημείο τήξης: 235~238°C
  απώλεια στην ξήρανση: 0.15% Συγκεκριμένη περιστροφή: -20.5°
  Δοκιμή: 99.61% Πρότυπο: Επιχειρηματικά πρότυπα, USP, CP, EP
  Εξαγωγή Αγορές: Clobal

  Τα προφορικά αναβολικά στεροειδή Oxandrolone/Anavar κονιοποιούν τον τέμνοντα κύκλο για την παχιά απώλεια 53-39-4

   

  Όνομα προϊόντων: Oxandrolone 
  Συνώνυμα: 17BETA-υδροξύ-17-μεθυλικός-2-OXA-5ALPHA-ANDROSTAN-3-ένας 5-άλφα-ANDROSTAN-2-OXA-17 βήτα-ol-3-ΕΝΑΣ OXANDROLONE 17beta-υδροξύ-17alpha-μεθυλικός-2-oxa-5alpha-androstan-3-ένας 17-βήτα-υδροξύ-17-μεθυλικός-2-oxa-5-άλφα-androstan-3-17beta-υδροξύ-17-μεθυλικός-2-oxa-5alpha-androstan-3-17-βήτα-υδροξύ-17-μεθυλικός-2-oxa-androstan-3-ένας 17-υδροξύ-17-μεθύλιο, (5-άλφα, 17-βήτα) - 2-oxaandrostan-3-επάνω 
  CAS: 53-39-4 
  MF: C19H30O3 
  MW: 306.44 
  EINECS: 200-172-9 

   

   

  Προδιαγραφές:

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Περιγραφή

   άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

   

   

  Δοκιμή (από TLC)

   97.0%min

  99.61%

  Σημείο τήξης

   235~238°C

  235~238°C

  Απώλεια στην ξήρανση

   1.0%max

  0.15%

  Συγκεκριμένη περιστροφή

   -18° ~ -24°

  -20.5°

  Βαριά μέταλλα

   662PPm ανώτατα

  Προσαρμόζεται

   

   

  Περιγραφή: 

   

  Το Anavar έχει κληθεί συχνά αδύνατο στεροειδές. Μέρος του λόγου για αυτό είναι ότι η χρήση μιας κατηγορίας Ι στεροειδές μόνο δεν είναι ποτέ ανώτατα αποτελεσματική. Η άλλη αιτία είναι ότι τα bodybuilders και τον οι συντάκτες στον τομέα κάνουν μερικές φορές τις ανεπιτυχείς και αδικαιολόγητες συγκρίσεις κατά κρίση των αναβολικών στεροειδών. 
  Το Oxanabol (Anavar, Oxanabol) έχει δώσει τις αισιόδοξες συνέπειες στη φροντίδα της αναιμίας και του κληρονομικού angioedema. Οι αποδεδειγμένες μελέτες εν τούτοις έχουν δώσει τις συνδέσεις που συνδέουν την επεκταθείσα χρήση της ιατρικής και τα προβλήματα της τοξικότητας συκωτιού συμπαθούν σε εκείνοι που βρίσκονται με τα πρόσθετα 17α-αλκυλοποιημένα στεροειδή. Ακόμα στις μικρές δόσεις, τους πολυάριθμους ασθενείς που παρουσιάζονται γαστροεντερικά προβλήματα όπως bloating, η ναυτία, και η διάρροια. Η ιδιομορφία Oxanabol (Anavar, Oxanabol) `s που στοχεύει στο δέκτη ανδρόγυνων ότι, αντίθετα από το μέρος άλλα στεροειδή, αυτό δεν ήταν βλέπων για να δώσουν τη σταματημένη ανάπτυξη στους ανθρώπους teens, επίσης στις συνηθισμένες μέτρου παρατηρηθείσας όχι συχνά σαφείς masculinising αντιδράσεις εξωτερικές της υποκίνησης της αύξησης δύναμης. Το Oxanaboldoes να μην αρωματίσει σε οποιοδήποτε μέτρο, και δεν είναι χωρίς προβλήματα που λαμβάνονται σε DHT ή το οιστρογόνο. Υπό αυτήν τη μορφή, μια χαρακτηριστική δόση 20-30 mg πρόσφερε τα διαπρεπή επίπεδα ανδρόγυνων μέχρι και οκτώ ώρες. Για να διευρύνουν τη χρήση, τα bodybuilders κλασσικά «συσσώρευσαν» το Oxanabol (Anavar, Oxanabol) με άλλα όπως, πρόοδος που ενισχύει corp την αύξηση δύναμης. 

   

   

  Χρήση Oxandrolone:
   
  1. Το Oxandrolone χρησιμοποιείται ευρέως λόγω του εξαιρετικά μικρού επιπέδου androgenicity του [παραπομπή που απαιτείται] που συνοδεύεται από τη μέτρια αναβολική επίδραση. Αν και το oxandrolone είναι ένα άλφα alkyloid 17, η τοξικότητα συκωτιού της είναι πολύ μικρή επίσης. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι μια καθημερινή δόση του oxandrolone 20 mg που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια 12 εβδομάδων άσκησε μόνο αμελητέα επίδραση στην αύξηση των ενζύμων συκωτιού. Σαν παράγωγο DHT, το oxandrolone δεν αρωματίζει (νεοφώτιστος στο οιστρογόνο, το οποίο προκαλεί το gynecomastia ή τον αρσενικό ιστό στηθών). Επίσης δεν επηρεάζει σημαντικά την κανονική παραγωγή τεστοστερόνης του σώματος (άξονας HPTA) στις χαμηλές δόσεις (20 mg). Όταν οι δόσεις είναι υψηλές, το ανθρώπινο σώμα αντιδρά με τη μείωση της παραγωγής του LH (luteinizing ορμόνη), η σκέψη της ενδογενούς παραγωγής τεστοστερόνης είναι πάρα πολύ υψηλή αυτό αποβάλλει στη συνέχεια την περαιτέρω υποκίνηση των κυττάρων Leydig στους όρχεις, προκαλώντας την ορχική ατροφία (να συρρικνωθεί). Το Oxandrolone που χρησιμοποιήθηκε σε μια δόση 20 mg/ime'ra κατέστειλε την ενδογενή τεστοστερόνη κατά 67% μετά από 12 εβδομάδες της θεραπείας.

   

  2. Σε μια τυχαία, double-blind μελέτη, ασθενείς με επιφάνεια σωμάτων 40% τη συνολική 
  τα εγκαύματα περιοχής επιλέχτηκαν για να λάβουν την τυποποιημένη προσοχή εγκαυμάτων συν το oxandrolone, ή χωρίς oxandrolone. Εκείνοι που αντιμετωπίστηκαν με το oxandrolone παρουσίασαν βελτιωμένη σύνθεση σωμάτων, συντηρημένος χρόνος παραμονής νοσοκομείων μυών massand μειωμένος. 

   


  Η λειτουργία χημικού του μοριακού που χρησιμοποιείται από το ενεργό συστατικό ιατρικής:

   

  1. Το Oxandrolone (Anavar), αποκαλούμενο επίσης Lonavar, Oxandrin, Vasorome, το χημικό όνομά του είναι 17beta-υδροξύ-17-μεθυλικός-2-oxa-5alpha-androstan-3-ένας. Είναι ένα είδος προφορικών φαρμάκων τεστοστερόνης που συνθέτονται με ενεργά να μεταβολίσει αναβολικό. Ερεύνησε ότι 20mg η καθημερινή δόση Oxandrolone έχει μια επίδραση στο μυ κέρδους και αποκατάστασης βάρους για ποιος αντιμετωπίζει τη μεγάλη περιοχή που καίγεται.

   

  2. Oxandrolone (Anavar), που βγαίνει από τον αρρενογόνο χαρακτήρα, μπορεί να προκαλέσει τη διατήρηση του αζώτου, του καλίου και του φωσφόρου, και να προωθήσει το anabolism και να εμποδίσει υπερβολικό catabolism. Χρησιμοποιείται ευρέως για τα αγόρια που συναντούν τυχαία την ανώμαλη αύξηση και την πρόσφατη εφηβεία, και επίσης τα κορίτσια που αντιμετωπίζουν τη σύμφυτη ωοθηκική υποπλασία.

   

  3. Oxandrolone (Anavar) που απορροφάται γρήγορα σύμφωνα με τα έντερα και το στομάχι. Οι μεταβολίτες και το αμετάβλητο oxandrolone που εκκρίνονται από τα νεφρά, και το μικρό ποσό του αποκλείουν από το gastrointestine.

   

  (Σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τους κανονισμούς, ο το χημικό μεσάζων/αντιδραστήριο που χρησιμοποιείται μόνο για την Ε&Α αλλά όχι για τα φάρμακα) 

   

  Τα πλεονεκτήματά μας:

   

  1. Έχουμε την εμπειρία στην εξαγωγή των στεροειδών, όπως ξέρετε, θέσεις της ΕΕ πολλή έμφαση σε τα, και πρέπει να βρείτε έναν πεπειραμένο συνεργάτη που θα σας βεβαιώσει

   

  2. Ποιότητα: Η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό κύριο εργοστάσιο στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή, είχαμε τους σταθερούς πελάτες και εξαγάγαμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το UK, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε τις καλές αναφορές για την επιχείρησή μας. όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά καλά

   

  3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με τα επαγγελματικά υλικά 

   

  4. Παράδοση: έχουμε τα προϊόντα στο απόθεμα, και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφθασε το PO σας. εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης προκειμένου να σας κάνουμε να ξέρετε την ακριβή θέση των προϊόντων. θα παρακολουθήσουμε του προϊόντος έως ότου φθάνουν εσείς Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία αγγελιαφόρων για σας, και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες. 

   

  5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με την υπηρεσία και τις διαβουλεύσεις μεταπωλήσεων. 

   

   Καυτές πωλώντας πρώτες ύλες σχετικές

  Τεστοστερόνη Enanthate

  CAS: 315-37-7

  Propionate τεστοστερόνης

  CAS: 57-85-2

  Τεστοστερόνη phenylpropionate

  CAS: 1255-49-8

  Τεστοστερόνη Sustanon 250

  Αχρηστεύστε

  Τεστοστερόνη Cypionate

  CAS: 58-20-8

  Οξικό άλας Trenbolone

  CAS: 10161-34-9

  Trenbolone Enanthate

  CAS: 10161-33-8

  Δεκαεξαδικό Trenbolone

  CAS: 23454-33-3

  Propionate Drostanolone (Masteron)

  CAS: 521-12-0

  Drostanolone Enanthate

  CAS: 472-61-145

  Boldenone Undecylenate (ισορροπιες)

  CAS: 13103-34-9

  Nandrolone Decanoate

  CAS: 360-70-3

  Nandrolone Phenylpropionate

  CAS: 62-90-8

  Anavar

  CAS: 53-39-4

  Dianabol

  CAS: 72-63-9

  Winstrol

  CAS: 10418-03-8

  Anadrol

  CAS: 434-07-1

  Methenolone Enanthate (Primobolan)

  CAS: 303-42-4

  Οξικό άλας Methenolone

  CAS: 434-05-9

  Turinabol

  CAS: 855-19-6

   

   

  Τα προφορικά αναβολικά στεροειδή Oxandrolone/Anavar κονιοποιούν τον τέμνοντα κύκλο για την παχιά απώλεια 53-39-4

   

   

  Αποκήρυξη:
   

  Βεβαιώνουμε την ποιότητα όλων των προϊόντων που πωλούνται από Steroidraws Health την τεχνολογία/τη μεγάλη εμπορική επιχείρηση. Σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τους κανονισμούς, τα προϊόντα μας είναι χημικοί μεσάζων/αντιδραστήριο μόνο για τη χρήση έρευνας και ανάπτυξης, αλλά όχι για τα φάρμακα. Τα όλα προϊόντα μας πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνο από τα καταρτισμένα άτομα που έχουν εκπαιδευθεί στις εργαστηριακές διαδικασίες και εξοικειώνονται με τους πιθανούς κινδύνους αυτών των χημικών ουσιών. Η τεχνολογία υγείας Steroidraws/η μεγάλη εμπορική επιχείρηση δεν δέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κακή εφαρμογή.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα